Promosyon Plastik Kalem

14-07-2020 15:39
Promosyon Plastik Kalem

Promosyon Plastik Kalem

Plastik kalem hayatımızın her alanında kullandığımız vazgeçilmez parçalardan birisidir. Uygun fiyatı ve sayısız çeşitleri ile en fazla tercih edilen kalemler arasındadır. Plastik kalemler isteğe özel logo baskıları yapılarak istenilen renk ve modelde müşteriye sunulmaktadır. Plastik kalemler günlük hayatımızda evde, ofiste aklınıza gelebilecek her yerde hayatımızın içerisinde yer almaktadır. Özellikle finans kuruluşları, okullar, bankalar ve eğitim kuruluşları tarafından firma tanıtımı amacı ile tercih edilmektedir. Firmaların markalarını tanıtım amacı olarak kullandığı plastik kalemler çeşitli model ve renkleri ile müşterinin ilgisini çekmektedir.

Zirve Promosyon olarak 60 farklı ürün modeli ve 10 adet renk seçeneğiyle plastik kalemleri müşterilerimizle buluşturmaktayız. Firmanızın reklamını yapmak, rakip firmalara kendinizi daha iyi tanıtmak istiyorsanız Zirve Promosyan mağazamıza bekleriz.

Zirve Promosyonun bünyesinde bulanan baskı departmanında plastik kalemlere UV baskı, tampon baskı, serigraf baskı sistemleriyle firmaların çok renkli logoları kalem yüzeyine uygulanarak plastik kalemlere değer katılmaktadır. Firma logolu baskılı işler ortalama 5 iş gününde teslim edilmektedir. Hızlı teslimatı yapılması istenen işler 1 iş gününde teslime hazır hale gelmektedir.

Ödemelerinizi nakit, kredi kartı, sanal post veya mail order sistemi ile gerçekleştirebilirsiniz. Teslimatlar Zirve Promosyon firma merkezi Topkapı mağazamızdan veya kargo ile gerçekleştirilmektedir.
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.