Porselen ve Seramik Kupalar

22-07-2020 21:13
Porselen ve Seramik Kupalar

Porselen Kupa

Porselen; sadece doğal kaynaklı hammaddelerden üretilen, beyazlığını kullanılan boyalardan değil, kullanılan hammaddelerden alan, 1400°C civarında pişirilerek pekişen, ışık geçirgenliğine sahip, sağlıklı bir ürün olarak tarif edilmektedir.

Porselen; tümü killi topraktan yapılmış veya daha açık bir deyimle kil ihtiva eden ham maddelerden üretilmiş ürünlerin oluşturduğu büyük seramik grubunun bir elemanıdır.

Porselen Ürünleri Tercih nedenimiz; Sağlık ve temizlik demektir. Tat ve koku sindirmez. Kolay yıkanır. Zariftir ve göz zevkinize hitap eder. Ülkemizde üretilmektedir.

Porselenden yapılan promosyon ürünleri için akıllara ilk gelen ve en çok kullanılan ürün porselen kupa dır. Firmaların markalarını görünür kılar. Fırın baskılarda firma logoları bulaşık makinasın da yıkanınca çıkmaz.

Porselen kupa bardaklara baskı logo olarak her türlü renk ve desen uygulanabilmektedir. Firma logolu kupa bardak, yada kurum sloganları ve lansmanlar için en kaliteli ürünleri sizler için hazırlıyoruz.

Tv kanallarının muhtelif programlarında (haber, tartışma, talk show vs.) sunucu ve konukların içeceklerini içtikleri kupalar genelde porselen kupadır.

Kafeterya işletmecileri, oteller, özel kolejler, üniversiteler, okulların öğrenci kulüpleri, dernekler, siyasi partiler çeşitli etkinliklerinde logo baskılı Porselen Kupa kullanmaktadırlar.

 

 



Seramik Kupa;

Seramik ürünler arasında akla ilk gelen ve en yaygın olan ürün seramik kupa olarak bilinir. Bu kupalar seramiğin en güzel formlarından biridir. Kupalar sadece desenleri ile değil renkleri ve formları ile de öne çıkar. Seramik hemen hemen her rengi kaldıran bir malzemedir. Bunun için maviden siyaha, kırmızıdan yeşile kadar bütün renklerde seramik kupa bulmak mümkündür. Böylesi zengin bir çeşitliliğe sahip olduğu için de tercih edilen ürünler arasında bulunur. Ülkemizde üretilmektedir.

Porselen göre daha ekonomiktir.

Seramik kupaları; özellikle çay üreticileri ve toptan satıcıları, kahve üreticileri ve satıcıları ürünlerinin yanında Seramik Kupayı promosyon olarak vermektedirler.

Kafeterya işletmecileri, oteller, özel kolejler, üniversiteler, okulların öğrenci kulüpleri, dernekler, siyasi partiler çeşitli etkinliklerinde logo baskılı Seramik Kupa kullanmaktadırlar.

Zirve Promosyon olarak; baskılı, tek tek kutulu olarak siparişlerinizi hızlı bir şekilde hazırlayıp sizleri ve müşterilerinizi mutlu edecek halde sunulmaktadır.


 

 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.