Duvar Saatleri

22-07-2020 21:31
Duvar Saatleri

Saatler günlük hayatımızın en önemli parçalarından birisidir. Zamanı göstermesinin yanı sıra yeni fonksiyonlu dekoratif üretimleri de oluşturmaktadır. Saatler kol saati, masa saati, cep saati şeklinde farklı gruplara bölünmektedir, Duvar saati bunların arasında en seçkin dekorasyon parçasıdır. Duvar saatleri farklı gruplara bölünmekte, hassas materyallerden oluşmaktadır.

Duvar saatlerinde temel ayırım boyutlarıdır. Geniş duvar saatleri geniş duvarlı dekorasyonlarda tercih edilmekte iken küçük duvar saatleri taşınabilir yapılarda kullanılmaktadır. Her ne kadar duvar saatleri analog sistemde çalıştırılsa da dijital duvar saatleri de bulunmakta ve satışa çıkarılmaktadır. Aslında bazı duvar saatleri hem analog hem de dijital çalıştırılabilmektedir.

Promosyon marka baskılı hediyelerin seçilmesinde en önemli etken müşterinin beklentisinin karşılanmasıdır. Zirve promosyon olarak duvar saatlerinin oldukça geniş bir zeminde, mükemmel şekilde markalanması üzerinde çalışmaktayız. Yalnızca harika bir şekilde markalamanın yapılması değil aynı zamanda müşterinin isteğine özel diğer şirket bilgilerinin eklenmesi ya da istenilen renkte baskı yapılması sağlanmaktadır.

Duvar saatlerinde harika bir şekilde markalamanın yanı sıra yüksek kalite görünürlülük sağlanmaktadır. Saatler genellikle halka açık görünür alanlara asılmakta ve bu markanın farkındalığını arttırmaktadır.

Duvar saatlerinin diğer bir faydası markalanması, yüzeyinin renklendirilmesi, şekli, boyutu ya da anolog veya dijital olması tamamıyla müşterinin isteğine göre uyarlanmaktadır. Bu yüzden kampanyanızın bir parçası olarak dijital saat gibi yüksek kaliteli promosyon ürünlerini Zirve Promosyon websitemizden ya da mağazamızdan seçebilirsiniz.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.