Araç Ruhsatları İçin Logo Baskılı Ruhsat Kabı

10-06-2021 13:02
Araç Ruhsatları İçin Logo Baskılı Ruhsat Kabı

Araç Ruhsatları İçin Logo Baskılı Ruhsat Kabı

Trafikte kullanılan araçların günümüzde pek çok farklı resmi evrakları mevcuttur. Araçların trafik tescil belgeleri, sigorta ve muayene belgeleri, egzoz pulları ve benzeri pek çok belge araç içerisinde bulundurulmak zorundadır. Aracın kime ait olduğu, muayenelerden geçmiş olduğunu gösteren belgelerin düzgün şekilde muhafaza edilmesi gerekmektedir. Bu amaçla üretimimiz olan ürünlerden başta gelen ve tercih edileni Promosyon Ruhsat Kabı olarak bilinen ürünlerdir. İçerisinde bulunan bölmelere aracın ruhsatı, zorunlu trafik sigortası, egzoz pulu ve diğer araç için gerekli olan evraklar konulabilir. Evrakların zarar görmeden ve kaybolmadan bir arada kalması için Promosyon Ruhsat Kablarıkullanışlı ürün olarak tercih edilir. 

Promosyon Ruhsat Kabı Modelleri

Promosyon Ruhsat Kabı tasarımları, özellikleri ve renkleri bakımından farklı seçeneklere sahiptir. Ürün seçenekleri içerisinde en önemli nokta, ürünlerin üretiminde kullanılan malzeme çeşididir. Uygun fiyatlı ürünler biyala malzemesinden üretilen ürünlerdir. Daha sonra ise termo deri adı verilen malzemeden üretilen ürünlerdir. Ürün seçenekleri içerisinde önemli noktalardan birisi ise renk seçenekleridir. Renk seçenekleri içerisinde siyah, taba, yeşil, beyaz ve lacivert gibi renkler yer alır. Tasarım bakımından ise iç bölmeleri isteğinize göre farklılık arz edebilir. Ehliyet ve benzeri kartların konulması için tasarlanabilir ve bu bölmeler ilave edilerek ürünleri daha kullanışlı hale getirir.

Promosyon Ruhsat Kabları

Galericiler, otomobil bayileri ve sigorta şirketleri gibi işletmeler için Promosyon amaçlı Ruhsat Kabı tasarımları yapılabilir. Biyala, deri ya da termo deri dış kaplama üzerine işletmelerin logoları ve iletişim bilgileri sıcak baskı, UV baskı ve serigrafi baskı teknikleri ile kalıcı olarak basılabilmektedir.
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.