2021 Yılı Promosyon Tarihsiz Defter Modelleri Hakkında

16-10-2020 08:56
2021 Yılı Promosyon Tarihsiz Defter Modelleri Hakkında

 

Tarihsiz defterler, defter ihtiyacınızı en iyi karşılayacak şekilde tasarlanmış olup 1.sınıf Ivory kağıttan üretilmektedir. Çizgili modelleri bulunmakla beraber dilediğiniz baskı ve logo uygulanmaktadır. Firmalarınızın tanıtım ve reklamlarında sıcak baskı ve Uv baskı uyguladığımız defterler vazgeçilmeziniz haline gelecektir. Promosyon tarihsiz defterler sayesinde firmanızın tanıtım ve reklamını en ekonomik şekilde gerçekleştirebilme fırsatınız olacaktır. Bunun yanısıra reklam ve hediyelik olarak kullanacağınız promosyon defteriniz, not koyma bölmesi ve farklı dış kapak seçeneği ile sevdiklerinizin beğenisini kazanacak ve mükemmel bir tanıtıcı olacaktır.

Promosyon tarihsiz defter ajanda olarak kullanılabilen, farklı renk seçeneklerine sahip, iç kapağında not koyma bölmesi olan, sıcak baskı ve uv baskı yapılabilen, dış kapakta logo baskısı uygulanabilen, uygun fiyatlı ve kaliteli bir ürünümüzdür. Görsel baskı olarak Ayasofya, Sultanahmet, Kız kulesi örnekleri mevcuttur. Kişiselleştirilmiş baskılı tarihsiz defterler en çok tercih edilen ürünümüz arasında yer almaktadır.

 

En ekonomik fiyatlı, istenilen renk ve logo baskılı tarihsiz defterler için 650 adet ürün çeşitliliğine sahip olan Zirve Promosyon firmamızı ziyaret edebilirsiniz. Dilediğiniz baskı detayları ile uyumlu porselen ve seramik kupa modelleri, ajanda, defter, kalem, karton çanta, bez çanta, Usb Bellek, powerbank, anahtarlık vb ürünler için web sitemizi inceleyebilirsiniz.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.