Promosyon Kupa Çelik Bardak ve Termoslar

21-04-2022 11:58
Promosyon Kupa Çelik Bardak ve Termoslar

Hayatımızı kolaylaştıran ürünleri hepimiz sıkça tercih ederiz. Termoslar da hayatımızı kolaylaştıran ürünlerden bir tanesidir. Eğer bir termos kullandıysanız, muhtemelen neden bahsettiğimizi biliyorsunuzdur: Sabahları içini sıcak çorba ile doldurursanız, öğle yemeğinde sıcak çorba yiyebilirsiniz. Aynı şekilde, termosunuzu soğuk bir içecekle doldurursanız, içeceğiniz birkaç saat sonra hala serin kalacaktır. Bir termosun bilimsel sırrı, vakumdur. Bir termos, içinde çift duvarlı bir kaba sahip bir şişedir. İki duvar arasındaki hava, üretimi sırasında emilir ve bir vakum oluşturulur. Bir termos, sıcak şeyleri sıcak tutmak için bir tür ısıtma elemanı içermek yerine, ısının kaçmasına izin vermeyerek, sıcak şeyleri sıcak tutmak için tasarlanmıştır.

 

Promosyon; Yarım elma, gönül alma tarzı çok kullanılan bazı gündelik ve genelde fiyatı ucuz ürünler üzerine, marka veya logonuzun bu ürünlere basılması ve bu ürünlerin potansiyel hedef kitlenize hediye edilmesidir. Promosyon bir hediye değildir. Siz bu hediye ile ilk olarak hediye alan kişilerin kalbine girersiniz. İkincisi promosyon ürün ile markanızın reklamını daha uzun bir şekilde yapma imkanı bulursunuz. Promosyon termoslar da firmanızın reklamını yapmak ve etrafınızdaki insanların aklında kalabilmek için biçilmiş kaftandır. Kim istemez ki çalışanlarının elinde kendi firmasının logo ve isminin basılı olduğutermoslardan çay, kahve içmelerini. Firma veya kurumunuzun adı, ellerden düşmeyecek ellerde dolaşacak ve markanız akılda kalacak
Milyonları akıtarak yazılı ve görsel basında firma veya ürün tanıtımı yapmaya çalıştığınızda sıcak satışı değil ürününüzün veya markanızın marka değeri oluşmasını hedeflersiniz. Promosyon ürünler ile Marka tanıtımınızı daha az bütçeyle, hedef kitlenize daha etkili bir şekilde ulaşarak bu tanıtımı yaparsınız.

 

 

Promosyon  Termos matara modellerinin, dijital baskıya uygunluğu ve kokusuz olması özelliği sayesinde sıklıkla tercih edilmesini sağlar. Zirve promosyon da birbirinden farklı onlarca termos seçeneğimizden seçeceğiniz model üzerine istediğiniz isim yazı ve logo size özel çalışılıp UV Tampon veya lazer baskı yöntemleri ile basılabilmektedir.

Firmamız 650 adet ürün çeşitliliğine sahiptir. Bardak, kupa, defter, kalem, usb, çakmak, promosyon ajandapromosyon saatkarton çanta ürünlerimiz arasındadır. Son teknoloji baskı makinelerimiz ile müşterinin istek ve önerilerini dikkate alarak kalitesine güvendiğimiz ürünlerimizi en uygun fiyatlara siz değerli müşterilerimize sunmaktayız. En hızlı ve güvenilir alışverişin adresi Zirve Promosyon web sitemize girerek firmamızla iletişime geçebilirsiniz.

 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.