Yerli ve Milli Üretim

04-07-2020 19:50
Yerli ve Milli Üretim
Küresel pazarlarda artan belirsizlik dönemlerinde, müşteriler Türk yapımı ürünler satın almakla giderek daha fazla ilgilenmeye başladı. Bu ilgi aynı şekilde promosyon sektöründe de gerçekleşti ve promosyon firmaları da ithal ürünlerden yerli yapımı ürünlere ve imalata yöneldi. Türk malı satın almak vatanseverlikten daha fazlasıdır. Yerel işletmelerin ve üretimin desteğiyle tüm ülke için daha parlak ve daha istikrarlı bir ekonomik geleceğe katkıda bulunmaya yardımcı olur. Promosyon firmaları da bu şekilde katkı sağlayan sektörler içinde yer almak için çalışmalarını sürdürmektedir. Peki, yardım etmek için ne yapabilirsiniz? Türkiye'de burada ürün satın alarak Türk işletmelerini desteklemenin neden önemli olduğuna dair en önemli nedenlerden birkaçı.

Türkiye'de ürün üretmek, binlerce insan için garantili iş demektir. Türkiye yapımı ürünlere daha fazla para yatırıldığından, bu malların yurt içinde üretilmesine daha fazla para yatırılacak ve üretim oranı artırılacaktır. İmalat sektörünü büyüterek daha fazla istihdam yaratılarak Türkiye ekonomisine daha fazla para geri çekiliyor. Türkiye yapımı ürünler için talep yaratmak, bu talebi karşılamak, Türkiye için iş yaratmak ve sürdürmek için daha fazla işçiye ihtiyaç olduğu anlamına gelir. Promosyon sektörü öncülerinden olan firmamız da her yıl yenilikler yaparak ülkemizde ürettiğimiz yerli ürünlerimize bir yenisi ekleyerek hem yerli üretime destek veriyoruz hemde portföyümüzü ve stoklarımızı yerli ürünlerimiz ile güçlendiriyoruz.

Birçok tüketiciye "Türkiye'de üretilmiştir”, ürünlerin kalite, işçi adaleti ve çevresel etki için daha yüksek standartları karşıladığı anlamına gelir. Türkiye malı satın almak, tüketicinin tam olarak ne elde ettikleri üzerinde daha fazla kontrole sahip olmasının yanı sıra ulusal ekonomimiz üzerinde daha fazla etkiye sahip olmasını sağlar. Türkiye'de ne kadar çok ürün satın alınırsa, o kadar çok ülke içinde üretim yapabiliriz. Türkiye yapımı satın alarak Türkiye işlerini, işçilerini ve ekonomiyi doğrudan destekliyorsunuz.

Şimdi Türkiye yapımı satın almanın neden önemli olduğunu biliyorsunuz. Türkiye yapımı onlarca ürünümüz olduğunu biliyor muydunuz? Daha fazla bilgi için bugün bize ulaşın!


IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.