Üst Düzey Satışları Artırmak için Bütçe Dostu 6 Ürün

07-07-2020 15:06
Üst Düzey Satışları Artırmak için Bütçe Dostu 6 Ürün

Üst Düzey Satışları Artırmak için Bütçe Dostu 6 Ürün

 

Sadece başarılı değil bütçeye uygun bir pazarlama kampanyası mı arıyorsunuz? İyi haberler! İşi yapan ve kalıcı izlenimler bırakan promosyon ürünleri bulmak için binlerce para harcamanız gerekmez. İşte hepsi uygun fiyatlandırılan altı favori ürünümüz.

 

 

Güvenli Temas Anahtarlığı

Bir promosyon hediyesi için, son dönemlerde tüm Dünya’yı etkisi altına alan Covid-19 tedbirlerinde kullanılmak üzere kalıcı bir ürün mü arıyorsunuz? Bu alternatif Güvenli Temas Anahtarlığı tasarımı, normal bir anahtarlığın tüm işlevlerini benzersiz bir yeni formda getiriyor!

Aynalı Telefon Standı

Telefonlar artık günümüzde bizim yaşam hatlarımız dır. Bu telefon standı kullanım sırasında ve sonrasında çok az yer kaplar ve telefonu kullanımınız da birçok kolaylık sağlar. Aynı zamanda ayna görevi görmektedir. Müşterilerinizi ve sevdiklerinizi özel kılmak için lazer baskıya uygun metal kısmı ile de markanızı kalıcı kılar. Bu Aynalı Telefon Standını hediye edin ve cankurtaran olun!

Su Terazili Kalem

Müşterilerinizi bu üst düzey ve çok fonksiyonlu bir kalem olduğunu öğrendiklerinde çok şaşıracaklardır. Özellikle Mühendisler tarafından çokça tercih edilen ve aynı zamanda ülkemizde mühendis kalemi diye anılan Su Terazili Kalem, Zirve Promosyon farkı ile  tasarım ekibimiz tarafından benzersiz özelliklerinize göre özelleştirmeniz için çeşitli baskı seçenekleriyle stoklarımızda mevcuttur!

Termos

Bu çift duvarlı vakumlu yalıtımlı termos, içeceklerin 8 saatten fazla sıcak ve 12 saatten fazla soğuk tutulmasına yardımcı olan bakır kaplı bir iç duvara sahiptir! Paslanmaz çelik BPA / Ftalattır ve kurşun içermez ve kauçuk contalı dökülmeye dayanıklı bir sürgülü kapak içerir.Logonuzu veya mesajınızı önden yazdırın ve her yudumda bir izlenim bırakın!

Araç içi Telefon Tutucu

Bu akıllı telefon tutucu, araç kullanırken güvenli bir şekilde telefonunuza erişimi sağlamak için hayatınızı kolaylaştırmakta ve güveli hale getirmektedir. Telefon tutucu, soyma-yapışması, çıkarılabilir, kalıntı bırakmayan yapıştırıcıya sahiptir.Aynı zamanda metal kısmına lazer markalama yapılabilmektedir ve böylece markanızla kalıcı olabilirsiniz!

Masa Saati

Bu ve benzeri tasarımlar ile stoklarımız da yer alan masa saatlerimiz ile müşterilerinizin masalarında şık ve kalıcı olarak zihinlerinde yer edinin.

 

Bütçe dostu promosyon ürünleri kampanyanız için daha fazla fikir mi istiyorsunuz? Bugün bizim ile irtibata geçebilirsiniz!


 


IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.