Promosyon Ürünleri ile Kıtasal Yolculuk

11-03-2020 17:51
Promosyon Ürünleri ile Kıtasal Yolculuk

Türkiye de Promosyon sektörü ve promosyon firmaları arasında öne çıkan ürünler ve Zirve Promosyon olarak firmamızın seçimleri hakkında, markanızla ilişkilendirmek istediğiniz binlerce üründen hangisini biliyorsunuz? Defter, ajanda ve kalem çeşitleri her zaman popüler olacaktır. Ancak, gerçekten etkilemek istediğiniz bir müşteriniz varsa, daha zarif bir şeyle gitmek isteyebilirsiniz. Doğru ürünü, doğru baskı uygulaması ile birleştirdiğinizde, kıtasal bir yolculukta her zaman rakiplerinizden önde olacaksınızdır. İşte başlamanız için 8 ürün ile örnekleme.

Defter Ürünleri

Hediyeleriniz den biri muhteşem bir deri not defteri ise, müşterilerinizle gerçekten harika bir ilk izlenim bırakabilirsiniz. Logonuzun gerçekten ortaya çıkması için, bazıları tarafından "Termo" olarak bilinen daha hafif bir yüzeyde bir şey seçmenizi öneririz. Diğer firmalar kağıt defter dağıtırken, müşterileriniz yıllarca sürecek bir deri parçası için size teşekkür edecektir.

Kartvizitlikler

Kartvizitlerinizi bu blogda taşımanın iki yolunu tartışacağız. Öncelikle görseldeki ve stoklarımızdaki kartvizitlik modellerimiz Marka baskınız için çok fazla alan var (bu model güzel bir denim ve paslanmaz çelik melezidir) ve bu markalama fırsatı hakkında gerçekten sevdiğimiz şey, müşteriniz her kart aldığında sadece kendilerini değil, şirketinizi de temsil edeceklerdir.

 

 

 

Usb Bellekler

Usb belleklerimizi promosyon firmaları arasında farklı olarak chipleri ve kasaları demonte olarak ithal edilmekte ve burada montaj yapılmaktadır. Sebebi kullanmış olduğumuz chiplerimiz A Kalite chiplerdir. 16gb ve 32gb olarak zengin modellerimiz ile promosyon firmaları arasında vazgeçilmez olmamızın nedenlerini sizlerle paylaşmanın gururunu yaşıyoruz.

 
 
 
 

Metal Kalem Ürünler

Metal kalem modellerimiz; toucpenli metal kalemlerimiz, rubber gövdeli metal kalemlerimiz, tekli ve çiftli metal kalem setlerimiz firmanıza özgü ister lazer baskı ister tampon baskı iste UV baskı seçenekleri ile stoklarımızda yer almaktadır.

 

 

Plastik Kalem Ürünler

Zengin plastik kalem modellerimiz ile yerli ve ithal kalem seçenekleri ile stoklarımız da mevcuttur. Firmanızın logosunu ister tek renk ister çok renkli olarak uygulama yapabiliriz. Bütün ürünlerimizin şablonları mevcuttur.

 

 

 

Seramik Porselen Kupa Ürünleri

Porselen ürünlerde Güral porselen kalitesiyle promosyon firmaları arasında farkımızı göstererek sizlere sunmaktayız. İsterseniz seramik kupa isterseniz porselen kupa baskılı promosyon olarak tek renk baskılı çok renk baskılı fırın baskı ve dijital baskı seçenekleri ile Zirve Promosyon farkı ile tüm Türkiye de ve Dünya da satışlarımız mevcuttur.

 

 

 

 

Duvar Saati Ürünleri

Duvar saati modellerimiz üretim olup asgari üretim adedi 50 adettir. Baskılar fabrikasyon olarqak üretim sırasında gerçekleşmektedir. Zirve Promosyon olarak promosyon firmalarından farklı bir şekilde bol çeşit, en iyi fiyat ve hızlı teslimat olarak hizmet vermekteyiz.

 

 

 

Vip Set Ürünler

Vip set denilince aklınıza gelecek tek adres Zirve Promosyon, ürünlerimiz toptan olup firmanızın logolarını ister lazer baskı ister Uv baskı uygulamaları ile markalamanızı yapmaktadır. Vip setleriçerisinde metal kalem, anahtarlık, kartvizitlik, defter, powerbank ve usb bellek gibi ürünlerimiz yer almaktadır. Hazır set ürünlerimiz mevcut olup, isterseniz hazır olan kutu içeresine ürünlerimiz arasından istemiş olduğunuz ürünleri seçerek kendi Vip setinizi de oluşturabilirsiniz. Bu ayrıcalıklar sadece sizin için firmamız tarafından sunulmaktadır.

 

 

Promosyon ürünleri hakkında daha fazla sohbet etmek ister misiniz? Bize ulaşın, bu ürünler hakkında daha fazla bilgi ve çok daha fazlasını paylaşacağız.


IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.