Promosyon Hediyesi Nedir ?

12-08-2020 14:55
Promosyon Hediyesi Nedir ?

İşletmenizi tanıtmak için verdiğiniz herhangi bir ürün veya ürünler promosyon amaçlı bir hediyedir. Genellikle, bu ürünler şirketin müşterilerine verilen sloganını, logosunu, adını veya telefon numarasını ve web sitesi adresini taşır. Genellikle, onlara bir etkinlik, yeni bir ürün, yeni bir hizmet, önemli bir indirim vb. için kullanılır.

Sözlük tanımına göre;"Mevcut veya potansiyel bir müşteriye verilen promosyon ürünleri, promosyon amaçlı hediyeler veya kalem, kupa, çanta, tişört, bardak altlığı, takvim, şapka, saat, günlük vb. Reklam hediyeleri . Bu öğeler genellikle kuruluşun logosunu, şirketin adını ve adresini, ürün ve hizmetler hakkındaki bilgileri taşır ve hatırlatma görevi görür.Reklamcılıkta yenilik veya reklamcılık uzmanlığı olarak da adlandırılır ”.

Her türlü şirket, kuruluş ve vakıf, hizmet veya ürünlerinin reklamını yapmak için promosyon ürünlerini kullanır. Çoğu zaman, bunlar insanların günlük yaşamlarında kullanabilecekleri ürünlerdir - şirketin markası ve web sitesi adresi veya telefon numarası olan ürünler.

Promosyon hediye veya promosyon ürünü, şirketin müşterilerine bir hediye vermesi ve bu ürün veya hediyede markasını tanıttığı bir pazarlama stratejisidir. Örneğin, bir bisiklet şirketi anahtarlığınızı şirket logosuyla ve şirketle ilgili bazı hatlarla hediye eder, bu bir promosyonhediye türüdür. Birçok şirket promosyon hediyesi olarak anahtarlıklar, usb bellekler, tarihli ajandalar, tarihsiz ajandalar, şapkalar, tişörtler, powerbanklar, kalemler vb. kullanır. Zirve Promosyon olarak en iyi promosyon ürünlerini bir arada bulabileceğiniz promosyon firmaları arasında sizler için hizmet vermektedir.

Günümüzde promosyon hediyesi olarak çok fazla ürün kullanılmakta ve kişiselleştirilmiş ürünlere çok fazla değer verilmektedir. Bizde ürünlerimizi seçerken ve müşterilerimize sunarken ürünlerimizin kişiselleştirilebilir olmasına dikkat etmekteyiz. Müşterilerimiz için ürünlerimizi özenle seçip hazırlamaktayız. Kişiselleştirilebilir olarak, Usb Bellekler, Powerbanklar, Tarihli Ajandalar, Tarihsiz Ajandalar, Kalem modelleri, Kalem setleri, Kartvizitlikler, Vip Setler vb. ürün çeşitlerimiz bulunmaktadır.

Sevdiklerinizi mutlu etmek için veya müşterilerinizi özel kılmak için hediye arıyorsanız web sitemizi ziyaret edebilir veya ülkemizde yer alan bütün Pazar yerlerinde mağazalarımıza ulaşabilirsiniz.

Amazon mağazamız

Trendyol mağazamız

 
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.