Covid Döneminde Sağlıklı Yaşam İçin İhtiyacımız Olan Ürünler

17-07-2020 14:24
Covid Döneminde Sağlıklı Yaşam İçin İhtiyacımız Olan Ürünler

Coronavirüs hayatımızda büyük değişiklikler oluşturmuştur. Günlük hayatımızda kolaylıkla yaptığımız işleri gerçekleştirmek bile farklı koşulları beraberinde getirmektedir. Sokağa çıkarken maske takmak ve sosyal mesafeyi gözeterek toplu alanlarda, okulda, iş yerinde hareket etmek bizim için zorunlu hale gelmiştir. Covid-19 ile mücadelede başta maske olmak üzere sosyal mesafeyi koruyarak başa çıkmamız gerekmektedir.

Maske takmanın sağlığımız açısından vazgeçilmez önemi ile birlikte bizde sizlere en uygun fiyatlı ve en kaliteli maskeyi satışa sunmaktayız. Zirve Promosyon websitesinden ve mağazamızdan temin edebileceğiniz maskelerimiz tek kullanımlık olmakla beraber burun kısmına gelen teli sayesinde burnunuzu rahatlıkla kapatabilme imkanına sahip olursunuz.

İş yerinizin, ofisinizin, mağazanızın girişinde müşterilerinizin kolaylıkla ellerini dezenfekte ederek mutlu ve sağlıklı bir alışverişe başlamalarına olanak sağlayacak dezenfektan dispenserine Zirve Promosyon websitemizden kolaylıkla erişebilirisiniz. Ellerinizi dezenfekte etme imkanınız olmadığı zamanlarda gönül rahatlığıyla kullanabileceğiniz, toplu olarak kullanılan alanlarda vazgeçilmez ürününüz olan güvenli temas anahtarlığıyla iş yeri kapınızı rahatlıkla açıp kapatabilecek, asansör tuşlarına çekinmeden basabilecek, bankamatik tuşlarını rahatlıkla kullanabilecek ve en önemlisi az temas ile risk olanağını en düşük seviyeye indirebileceksiniz. Sizde Covid ile mücadelede ‘Az Temaz Az Risk’ sloganını ilke edinenlerdenseniz en yakın mağazamıza veya websitemize bekleriz.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.