Baskı Renk Seçenekleri 1 Renkli, 2 Renkli ve Çok Renkli Baskı

27-07-2020 17:41
Baskı Renk Seçenekleri 1 Renkli, 2 Renkli ve Çok Renkli Baskı

Baskı rengi nedir?

Promosyon ürünüm için doğru rengi nasıl seçerim?

Bir renk, iki renk ve çok renkli baskılar arasındaki fark nedir?

Hangi renk seçeneği benim için en iyisi?

Bunlar, sipariş sürecinde müşterilerimizden duyduğumuz sorulardan bazıları. Hepsini okuyun veya aradığınız cevap için belirli bir soruya gidin!

 

Baskı rengi nedir?

Baskı rengi, logo tasarımınızı seçtiğiniz promosyon ürününe eklemek için kullanılan mürekkebin rengidir. Kullanılan baskı yöntemine bağlı olarak, mürekkep renkleri bir baskı veya başka bir baskı aracı veya aygıtıyla öğenize aktarılır. Firmamız, stoklarımızda yer alan her ürün için şablonları sitemizde sizler için yayınlanmakadır. Siparişlerinizin tasarım aşamasında baskı bilgilerinizi ürün şablonlarının üzerine grafik ekibimiz tarafından yerleştirilerek tasarımları yapılıp baskı öncesi onayınıza sunulmaktadır. Ürün rengi, baskı (dekorasyon) yöntemi, her ürüne basabileceğiniz renk sayısı ve mevcut tasarım renklerinin seçimi hakkında bilgi için web sitemizdeki ürün detay sayfalarına bakın veya bizim ile iletişime geçebilirsiniz.

Kendi özel baskılı promosyon ürünlerinizi oluşturmak için her bir ürün sayfasında listelenen beş kolay adımı izleyin:

  1. Ürün renginizi seçin
  2. Dekorasyon yönteminizi seçin
  3. Miktarınızı girin
  4. Pdf dosyanızı yükleyin veya metninizi girin
  5. Baskı renklerinizi seçin

Üretim sürecinde sırada ne var? Ürün ve baskı seçimlerinizi nasıl yaptığımızı ve bunları güzel bitmiş ürünlere nasıl dönüştürdüğümüzü öğrenin Promosyon Ürünleri için Baskıya Hazır Logo Nasıl Alınır ve Tasarım Nedir?

 

Promosyon ürünüm için doğru rengi nasıl seçerim?

Web sitemizdeki her öğe standart bir baskı yöntemi, ürün renk seçenekleri ve baskı rengi seçenekleri ile birlikte gelir. Bazı durumlarda, standart mürekkep renk sayısından daha fazlasını seçmek veya ek bir ücret karşılığında farklı bir baskı yöntemi seçmek mümkündür.

Ürününüz için baskı renkleri seçerken, daha koyu bir ürün rengi seçerseniz, beyaz veya açık renkli bir baskının en iyi görüneceğini unutmayın. Alternatif olarak, daha açık renkli öğeler için daha koyu bir baskı daha fazla kontrast sunacak ve daha görünür olacaktır.

Aradığınız baskı renklerini tam olarak görmüyorsanız, promosyon ürünleri uzmanlarımızdan biri Pantone Eşleştirme Sistemini kullanarak renklerinizi eşleştirmenize yardımcı olabilir. Bu aynı zamanda bir PMS renk uyumu olarak da ifade edilebilir. Pantone Eşleştirme Sistemi (PMS), renginizin her seferinde aynı şekilde kopyalanmasını sağlayacak sayısal bir kodlama sistemi kullanılarak tam özel renginizin oluşturulabildiği bir işlemdir.Özel bir PMS mürekkep rengi kullanmayla ilgili ek bir ücret olduğunu lütfen unutmayın. Pantone renkleri ve PMS renk uyumu hakkında daha fazla bilgi için lütfen promosyon ürünleri uzmanınıza başvurun veya bizimle iletişime geçin, sizi yardımcı olabilecek birine bağlayacağız!

 

 

Tek Renk Baskı nedir?

Bir renk baskı, 1 renk logonuzu veya sanat eserinizi promosyon ürünleri seçiminize uygulamak için tek bir katı mürekkep rengi kullanır. Bu, spot renkli baskı işlemi ile elde edilir. Spot renkli baskı, her rengin ürününüze ayrı ayrı uygulanmasını gerektirir (bu durumda, sadece 1 renk). Tek renkli baskı, en uygun fiyatlı olduğu için en popüler seçimdir.

 

 

 

İki Renkli Baskı Nedir?

İki renkli baskı, özel baskılı ürününüze iki farklı mürekkep rengi seçiminizi yazdırmak için spot renk işlemini de kullanır. İki renkli baskıda, her farklı mürekkep rengi ürüne ayrı ayrı aktarılır ve harmanlamadan temiz bir görünüm oluşturur.

 

 

 

Çok Renkli Baskı Nedir?

Dört renk işlemi, dijital veya CMYK baskı olarak da bilinen çok renkli baskı, bir dizi öğeyi promosyon renklerine bir dizi renkte uygulamak için dijital bir baskı kullanır. Çok renkli baskı, bir logo baskısı oluşturmak için ayrı spot renkleri kullanan bir ve iki renk baskısının aksine gölgeleme, degradeler ve renklerin karıştırılmasını sağlar.

Çok renkli baskı, 4 renk işlemi veya CMYK baskı olarak adlandırılır, çünkü dört renk tonu bir dijital yazıcı tarafından bir kerede (cam göbeği, macenta, sarı ve siyah) yazdırılır ve bir müşterinin ürünlerinde logo tasarımını veya resmini yeniden oluşturur seçim. Bu işlemde son derece ayrıntılı ve fotoğrafik logo tasarımları oluşturmak ve bunları promosyon ürünlerinin yüzeyine uygulamak için kullanılan dijital yazıcı nedeniyle dijital baskı olarak da adlandırılır. Dijital baskı gittikçe daha verimli bir süreç haline geldiğinden, çok renkli baskı genellikle iki renkli spot baskı kadar ekonomiktir ve bu da popülerliği artmakta olan bir seçenek haline getirir.

 

 

 

Hangi seçenek benim için en uygun olacaktır?

Daha küçük bir baskı alanına sahip bir promosyon ürünü seçerseniz veya küçük metin ve / veya düz renk tasarım öğeleri içeren bir logo tasarımınız varsa, muhtemelen bir veya iki spot renk baskısı sizin için en iyi seçimdir.

Çok sayıda renk ve / veya renk gradyanı olan resim veya logonuz varsa veya tasarımınızın bir parçası olarak çok renkli bir fotoğraf kullanıyorsanız, dört renkli bir işlem dijital baskısı en iyi seçenek olabilir.

Hangi ürünün veya baskı renginin logonuzu veya mesajınızı en iyi şekilde göstereceğinden emin değilseniz, bizimle iletişime geçin ve sizi doğru yönde göstermekten mutluluk duyarız!

Promosyon ürünü baskı yöntemleri hakkında daha fazla bilgi için bizimle iletişime geçebilir veya mağazamızı ziyaret edip müşteri temsilcilerimizden bilgi alabilirsiniz.


 


IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.